Varför är jag så svag?

Ibland så tänker jag att jag borde söka för mitt shoppaholic beteende för söta rosa och ljusblå saker, eller ska jag kanske bara blockera alla hemsidor som säljer dessa saker till hundar? Haha jag är inte allt för allvarlig men det finns så mycket sött som jag bara måste ha. Rosa saker med pärlor eller rosetter och jag har fallit, och inte bättre blir det att det finns så mycket till hundar att köpa som ser ut just så. Om jag känner mig själv rätt så kommer min hund bli världens mest bortskämdaste hund när det gäller tillbehör. Jag skulle lätt kunna köpa kläder, halsband och annat fint för flera tusen i månaden, bara min ekonomi som sätter stopp.
 
Detta kan vara det sötaste jag sett, men ingenting som jag kommer att köpa till mina hundar, för jag tycker inte om byxor på hundar, om det inte verkligen behövs :) Haha men jag är svag för hängselbyxor, det kan vara det finaste som finns, och jag önskar nästan varje dag att jag passade i hängselbyxor :)
 
Haha nae så nu ska jag blockera tradera, theo och lechien så jag inte shoppar upp de sista pengarna jag har på mitt konto, de måste jag köpa färskfoder för till Theo :)