Litet frysfack

Ååh vad jag önskar jag hade en stor frysbox att bara fylla med en massa gott till hundarna. Den lilla frysfacket jag har fått tilldelat i vår frys räcker knappt så att jag får plats med Theos mat. Jag måste dessutom dela med familjens pålägg som finns i det frysfacket. 
 
Vilket gör att jag får plats med ungefär 5 korvar färskfoder, lite ben och så får jag plats med en påse Musch köttbullar. Om jag hade haft en stoor frysbox så hade jag kunnat BARF:a till 100%, men jag har lixom inte plats med massa smaskigt som alla andra har. Blir lite ledsen över att jag inte kan erbjuda Theo så mycket mer än vad jag gör. Ett kycklingben någon gång men annars så är det enda jag i stortsett får plats med är revben ifrån Oxe. 
 
Vill också kunna ge lever, olika djursben, kunna byta ut några måltider helt mot ett köttben, mald köttfärs eller annat smaskigt. Men jag får väl vara glad över att jag ens fick ett frysfack så jag slipper ge hemska torrfoder. Den dag jag flyttar hemifrån och har egen frys kan jag i alla fall använda hälften till hundarnas mat :D <3