Sjukling

Tips om hur man får en vild, busig och springig chihuahua att vila mottages gärna. Att disskutera med honom fungerar inte så andra tips än det vill jag ha ;)
 
Valle misstänker vi har fått kennelhosta, han hostade natten och hela morgonen igår. Efter det lugnade det sig lite och  natten till idag och idag har han inte hostat något. Så om det var kennelhosta så var det i alla fall lindrigt. Vi som skulle ställa hundarna på lördag får strunta i det. Vi har fått order om 1 veckas vila för Valle, och hålla koll på Theo. Valle tycker det är onödigt att vila när han är frisk. Vi får bara gå korta promenader så Valle vill göra det bästa utav det så han springer heeeeela rundan istället.
 
Då blir det bråk, för jag försöker få honom att förstå att han måste ta det lungt, men han vill inte det. Haha. Det är inte hostan som är det jobbigaste utan det är allt det här runt om, att båda två ska vara isolerade och allt sådant. Det gör allt så mycket tråkigare, vi hade massor med planer på att börja gå på hundpromenader i nästa vecka, förutom ringträning och utställningar. Hade även planerat att börja gå till hundbruksklubben nu. Men viktigare att vi har friska hundar än allt det där andra. Det kan vi göra en annan dag :)