Hundvagn

Ett tag nu har jag letat efter någon billigare begagnad hundvagn att ha på utställningar egentligen ville jag ha en sådan stålvagn med fyra burar, men väldigt svårt att hitta begagnad och jag har inte 3000 att lägga ut för en ny. Så häromdagen ramlade jag över en annons där en person skänkte bort en helt ny hundvagn då det blev något fel när hon beställde så hon fick två, och då kände hon inte att det var rätt att hon tog betalt för den ena. Så jag behövde bara betala frakten. 
 
Och så idag kom den, helt ny i förpackning inte ens ihopsatt. Den var väldigt enkel att sätta ihop, kändes smidig att köra i min lilla lägenhet. Theo hoppade faktiskt själv in i den undre buren på vagnen (han har alltid älskat vagnar, körde en gång en barnvagn och han skulle prompt sitta i den lilla korgen under sitten istället för att gå bredvid) men den övre är lite högre så kanske bäst att de stora sitter i den istället.
 
Aja den fungerar bra på utställningar istället för att släpa med bilburen, och den var gratis. Ber om ursäkt för den urdåliga kvalitén på bilderna(och den stökiga bakgrunden).